Services


rep


Vi yder services og reparationer på det meste IT udstyr. Når du kommer til os, laver vi altid først et prisoverslag, sådan at du kan tage en vurdering, om du ønsker det lavet. Takker du nej, betaler du kun et eftersynsgebyr. Med mange års erfaring har vi opbygget os en god forståelse, sådan at vi altid kan tilbyde dig det bedste. Vi tilbyder også salg af IT-udstyr og dele til mobiltelefoner. Vi tilbyder kun kvalitetsvarer og vil aldrig anbefale dig at købe andet, end det du har behov for.

DSC_0823


Alle skal have muligheden for at lære noget nyt.
Derfor udbyder vi en stor vifte af kurser, som er tilrettelagt, sådan at alle kan følge med. Nogle af vores kurser er planlagt i samarbejde med vores samarbejdspartnere, sådan at vi sikrer os, at du altid får det bedste indhold og mest ud af, det kursus du vælger. Har du lyst til at komme på et af vores kurser, kan du trykke på og se udbuddet i vores kursuskalender.

webdesign_blur

Vi er alle forskellige, og vi ved derfor aldrig på forhånd, hvem du er og hvad du har brug for. Vi lægger meget vægt på at tænke før vi handler. Vi bruger mere end en kop kaffe’s tid på at snakke med dig og analyserer din virksomheds nuværende forhold,
før vi går i gang med at designe din løsning. Der er mulighed for at tilkøbe en serviceaftale, sådan at vi sørger for, at din hjemmeside eller webshop altid er up to date.

webhost

Om det er et webhotel, cloud server eller remote backup, sikrer vi altid, at der er 99,9% oppe tid. Det er dine data, vi skal passe på. Alle web hosting løsninger du køber igennem os, er 100% selvstyrende. Der er mulighed for at tilkøbe en serviceaftale, sådan at vi sørger for serverne for dig.