Anmeldelser

Fantastisk service og fantastisk resultat

★★★★★
5 5 1
Da vi endelig fik taget skridtet til, at nu skulle vi have en webshop, så skulle vi finde en som kunne give et tilbud på dette. Future IT var bestemt det bedste valg, da vi kunne vælge mellem at få hele webshoppen "pakket og leveret" eller vi selv kunne være med til at lave den. Vi valgte, at vi selv ville være med til at lave den, så vi bagefter kunne selv stå for vedligeholdelse, nye varer, osv. Samarbejde mellem os og Future IT gik over alt forventing. Vi havde forestillet os, at det kunne blive rigtig svært, da vi var i hver vores ende af landet og derfor ikke kunne sidde ansigt til ansigt og lave webshoppen. Men det var bestemt ikke noget problem. Vi forklarede, hvad vi ønskede og Future IT fandt nogle temaer vi kunne vælge mellem og gik så i gang med at personligøre siden. Samtidig fik vi forklaringen på, hvordan man lagde varer ind, lavede kundekartotek og alt, hvad vi faktisk havde brug for. En lille måned efter havde vi en færdig webshop og et fantastisk resultat. Havde vi spørgsmål efterfølgende, så stod Future IT klar til at hjælpe og vi ikke på noget tidspunkt følt os dumme fordi vi ikke vidste noget om, hvad tingene var eller, hvordan man skulle gøre det. Future IT har ydet fantastisk service og givet os et fantastisk resultat. Vi er dybt imponeret af hele forløbet og stolte over at præsentere vores webshop. Vi kan kun anbefale Future IT!

Super service

★★★★★
5 5 1
Det fås bare ikke bedre. Unik service til den rigtige pris.

God service og hurtige svartider

★★★★★
5 5 1
Vi har oplevet en stor imødekommenhed og en positiv tilgang til opgaverne hos Future IT. Christian er teknisk og faglig dygtig og sørger for en god forklaring og afslutning på opgaven. Han er meget fleksibel og tjenestevillig, og fysisk afstand er ikke et problem, idet de fleste problemstillinger kan løses med en fjernadgang. Vi kan på det varmeste anbefale Future IT, hvor der leveres en god service med hurtige svartider - noget der er værdifuldt for os i en travl hverdag med stor afhængighed af velfungerende IT.

Super service

★★★★★
5 5 1
Ingen slinger i valsen perfekt service samt udførelse af givet arbejde. en fornøjelse at samarbejde med,kan kun varmt anbefale at bruge Future IT.

Postbud

★★★★★
5 5 1
Perfekt service og stor fornøjelse at arbejde sammen med. Hurtig respons på udfordringerne. Super perfekt teknisk og faglig service. Udviser stort engagement og teknisk viden. Perfekt support.

Fantastisk, hurtig og professionel service!

★★★★★
5 5 1
Jeg har brugt Future it ApS til hjælp omkring en side opsat i Wordpress, og fik hjælp med det samme. På trods af at mine problemer, for mig, var komplekse og svære, blev de af Future it Aps udført hurtigt og professionelt med en god kundeservice for øje. Jeg vil til fulde anbefale Future it ApS til alle som har ligende problemer. 5 store stjerner herfra. 🙂

Hurtig og fleksibel hjælp om aftenen

★★★★★
5 5 1
Et arbejdsredskab som min iPad skal bare virke. Da den var låst efter en opdatering, var Christian fra Future IT, klar til at hjælpe, selv om aftenen. 1 time efter virkede min iPad igen. "Fejl 40" rettes let af Future IT 😉